nieuwe profielen
Vrouw Man met foto

xxGeraldine

22 jr

Bolland

Over mij

Ik heb een vreselijk leuke baan en een leuk huisje. Ik mis alleen die lieve man naast mij, om ons heerlijk te settelen. Elkaar eerst leren kennen en daarna zien we wel weer toch?

x-Hilaryyy

25 jr

Vollenhove

Over mij

Ken jij het gevoel, dat je iets mist in je bestaan? Een maatje om samen eens een keer te gaan stappen of een weekendje weg te gaan? Ik heb dat gevoel wel. Langzamerhand hebben al mijn vriendinnen een vriend of al een gezinnetje. Waarom ben ik dan nog alleen?

freshFlorence-x

30 jr

Eldersloo

Over mij

Ik ben nogal een krachtige persoon en ongeacht probeer te glimlachen van een situatie. Ik heb een goed gevoel voor de humor en wilt communiceren met verschillende mensen. Mijn vrienden omschrijven mij als een verantwoordelijk en eerlijk persoon.

Tilda-twixxx

24 jr

Heerjansdam

Over mij

Op zich heb ik best een leuk en druk sociaal leventje, nu al weer een tijd alleen maar ik mis toch nog die man die mij kan laten gloeien.. ik hoop hier die man te vinden..

sweet-Velma12

24 jr

Edam

Over mij

Als ik mezelf moet omschrijven dan zeg ik, ik ben lief, heb heel wat levenslessen ervaren/geleerd. En voor mij rest nog van alles om mij heen iets moois maken. Zo ben ik tot de conclusie gekomen om meer uit het leven te halen en de stap die ik nu zet is het vinden van een leuke partner waar ik een leuke tijd mee kan hebben..

LadyNora-4x

24 jr

Elsloo

Over mij

Eerst is er een klik, dan is er een oogcontact, dan komen de gedachtes, en dan komt er nog veel meer. Hopelijk dan ;-) En voor je het weet komt het moment waarop je beseft dat je misschien wel iemand gevonden hebt waar je heel erg gelukkig mee zou kunnen gaan worden. Ben jij dat misschien, met wie ik dit mee ga maken?

passionKylie33

24 jr

Klundert

Over mij

Ik ben op zoek naar een leuke man voor een vaste relatie. Ben niet zo in voor van die wisselende contacten. Dat past niet bij mij. Als jij ook serieuze bedoelingen hebt dan wil ik graag meer van je weten..

sweety-Zoe1

25 jr

Kallenkote

Over mij

Ik ben een doelgerichte vrouw, die altijd positief in het leven staat. Ik hou van alles wat gezellig is, zoals ergens een drankje doen, op vakantie gaan, en andere gezellige dingen. Ik breng dus graag tijd door met vrienden en hopelijk dus ook met jou binnenkort. ;)

Eleanor_x2

25 jr

Sappemeer

Over mij

Het lijkt zo moeilijk om nog mannen te vinden die net als ik helemaal gek zijn van muziek maar hoop hier stiekem toch mijn man te vinden waar ik zo naar op zoek ben. Ben jij die man waar ik zo naarstig naar op zoek ben?

lucky_Kendra5

24 jr

Ruette

Over mij

Momenten zoals in de avond op de bank zitten of samen koken. dat zijn nou net de dingen die ik mis nu ik single ben. Natuurlijk zijn er ook genoeg andere dingen maar ik zoek voornamelijk naar de liefde. Ik ben ook zeker geen vrouw die alleen naar het uiterlijk kijkt. Het innerlijk is voor mij ook erg belangrijk

TheRiley

32 jr

Lixhe

Over mij

Hoi mannen! Ik ben hier niet op zoek naar een relatie, aangezien ik nog getrouwd ben. Ik wil gewoon een beetje experimenteren, hoop dat je het niet erg vindt als ik dat op jou doe? Laat het maar weten.

PartyFire

29 jr

Moelingen

Over mij

Hey daar, leukerd! Ik ben hier om wat plezier te beleven en ik hoop dat je klaar voor mij bent. Als je wilt weten wat ik met je zal gaan doen, dan stel ik voor dat je mij een sexy berichtje stuurt! Ik zal er op wachten!

Vamp2018

31 jr

Nukerke

Over mij

het lijkt me erg leuk om via deze weg nieuwe mensen te leren kennen. ik ben vaak met me zelf bezig en eigenlijk zoek ik iemand die voor de verandering een keer met mij bezig wil.

Bets0

23 jr

Brussel

Over mij

Ik ben vastberaden een interessante man te zullen gaan vinden om mij mee te vermaken! Ik hou ervan om gewoon verschillende plekken te bezoeken en een beetje stout te doen! Heb je dat weleens geprobeerd?

Sweetlook

28 jr

Maurik

Over mij

Hallo, ik heb net een nieuwe baan gekregen en ik ben er erg enthousiast over! Ik zal maandag beginnen. Nu ik een leuke baan heb moet ik alleen nog een leuke man vinden om me leven compleet te maken.

Kriss5

19 jr

Franeker

Over mij

Hallo, Ik heb nagedacht over het zoeken naar een man, Want ik mis toch echt iets in me dagelijkse leven. Al had ik dat niet verwacht. Maar het is toch moeilijker dan ik had verwacht om een man te vinden als je niet direct met hem het bed in wil

Corsweety

19 jr

Liedekerke

Over mij

Hallo, ik ben Corine en ik ben hier nieuw Ik wil op dit moment van mijn leven genieten, dus ben ik op zoek naar een interessante man die me gelukkig kan maken en wat plezier zal hebben!

Morgan40

23 jr

Ruisbroek

Over mij

Ik kies ervoor om niet te veel te zeggen en het te laten zien wat ik kan doen. Ik heb geen probleem om voor mannen te strippen. Ik hou ervan om mannen lekker te teasen en uit te dagen hihi

Lorree87

30 jr

Gullegem

Over mij

Hey, ik ben op zoek naar iemand die mee gaat met mij naar een feestje! Als dat jou ook wat lijkt, laat het mij dan weten en dan zullen we zien of het wat wordt! kan leuk en lekker worden hihi! ;)

CleanBaby92

25 jr

Brugge

Over mij

Ik ben iemand die graag plezier maakt, of het nu gaat om ergens naar toe te gaan of gewoon om in te verblijven. Ik ben nu ongeveer een maand in het gebied en heb behoefte aan wat menselijke interactie en enige seksuele stimulatie.

Nathaly20_10

22 jr

Vinkeveen

Over mij

Hallo, ik ben nog steeds een student, ik wil gewoon iemand vinden die heel goed is in het vermaken van een vrouw zoals ik! Zo als je moet weten heb ik gewoon minder ervaring met seks! Ik wil meer trucs weten!

quintyLove84

33 jr

Utrecht

Over mij

Waarom zou ik het niet proberen? Dat was de eerste vraag die bij me opkwam toen ik naar deze site kwam. Voor mij is dit echt een opwindende gok. Er staat zeker ook iets op het spel!

RosaRosa2406

26 jr

Hemmen

Over mij

Ik ben volgens mij best leuk gezelschap. Ik ben namelijk iemand die er altijd voor zorgt dat haar date niks te kort komt. Lekker samen komen voor een leuke avond is wat ik wil!

RosabelKiss

27 jr

Nieuwpoort

Over mij

Ik kan over mezelf vertellen dat ik een meisje ben dat altijd op haar hoede is. Vroeger werd ik extreem gepest, en dat liet wat littekens achter op mijn ziel. Ik weet niet of ik goed genoeg ben!

MeRanda96

21 jr

Haneffe

Over mij

Het lijkt erop dat ik veel plezier heb, maar dat is mijn talent, het houden van wat ik diep van binnen voel. Eerlijk gezegd ben ik gefrustreerd. Ik breng mezelf in brand in bed en ik krijg er zelfs niets voor terug. Ik heb nu echt wat vuile liefde nodig.

shirHartXX

21 jr

Willebroek

Over mij

Ik zat er aan te denken om een vreemde uit te nodigen voor een pleziertje! Als er hier iemand is die dat wel ziet zitten, graag! Wie weet, kunnen we meer hebben dan gewoon plezier ;)!

BellaStella92

25 jr

Lovenjoel

Over mij

Ik ben Stella. Ik ben leuk om bij hen te zijn, altijd in voor een goede tijd en een hardwerkende vrouw. Ik weet dat ik actief ben in seks, maar het probleem is dat ik altijd met mezelf heb gespeeld. Ik heb een man nodig die mijn partner in bed kan zijn. Ik ben op zoek naar een goede shag, dus misschien kunnen we beginnen met een goede vriend. Zou dat oké zijn?

TrishSexy

28 jr

Hinnaard

Over mij

Seks in de douche is de beste plek om seks te hebben. Ik wil dat het snel gebeurt en ik wil ervoor gaan. Maak me zo geil en neuk me met je grote lul. Ik ben er klaar voor en dat hoop ik ook?

SoftTina

29 jr

Nijensleek

Over mij

Ik was altijd een beetje een lieverdje, ook in bed. Maar tijden zijn veranderd en ik heb een seksmaatje nodig. Ik heb seks nodig, ik mis het zo erg, al langer dan een jaar. Je weet wel wat ik nodig heb toch?

Mildsurprice

23 jr

Enschede

Over mij

Hallo, ik ben Denise en ik ben single! Op zoek naar een serieuze man, niet onbeleefd! Ik ben in een serieuze relatie en ik hoop dat je ook hetzelfde bent, ik ben heel simpel en vraag niets!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15